Wednesday, January 6, 2016

Thank You Auntie Rafe...

masa minum teh ~*irjune*~ pada 5:07:00 PM
Assalamualaikum wbt.

Selamat Tahun Baru 2016. Rasanya tak lewat lagi kan untuk aku nak wish tahun baru kat korang semua. Macam tahun lepas juga aku tak sempat nak buat review untuk achievement aku sepanjang tahun 2015. Sibuk sangat hujung tahun ni. Lepas tu pula wifi kat area ofis aku ni pula signal week...

Last week Cik Umar dapat hadiah daripada auntie Rafe. Thank you. Kawan aku si Rafe belikan baju t-shirt kat Cik Umar. Umar suka hati dapat hadiah...ummi dia pun suka hati gak. Bila hadiah dah sampai, Ummi pun kata kat Abi Umar...," abg, ni nanti kalau rafe kawin..by hook or by crook kita kene juga gi Batu Pahat". 

So Rafe...aku doakan yang terbaik untuk ko di tahun 2016 ni ye. Moga ko beroleh keberkatan dan rezeki dari Allah swt.

Jom layan gambar Cik Umar bila dapat hadiah.

Comey je kotak hadiah ni...

Muka macam takde perasaan je...

Bertambah ler koleksi t-shirt Umar Hayyan

1 uncang teh :

cik hani said...

wah..makin banyak t-shirt dia..
comel2.

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea