Thursday, December 17, 2015

Karektor Berdasarkan Kasut

masa minum teh ~*irjune*~ pada 3:58:00 PM
Assalamualaikum wbt

Korang ni jenis wanita yang macam mana kalau tengok kat kasut yang korang suka pakai. Dulu masa bujang dulu aku suka pakai high heel...Kalau tengok kat gambar bawah ni ade 3 jenis high heel iaitu wedges (the one who love to eat), stilletto(the one who love to shop) dan high heel yg merah tu (the one who love to dance). Bila aku ingat balik...yela...masa bujang dulu aku suka makan, shopping dan berjalan-jalan (dance). Itu cerita kasut masa bujang.

Bila dah kahwin dan ada anak ni, aku suka pakai flat aje. Kalau rujuk gambar kasut flat menggambarkan seseorang yg happy dan positif. Yes...Alhamdulillah aku sangat happy dan positif dgn life aku sekarang. Dan aku harap aku akan sentiasa positif untuk masa yang akan datang. Insya Allah..

2 uncang teh :

nadiah hanum said...

The always happy & positive one..:)

NabilaHasyim said...

yang no.1..
pakai kasut flat ja,
xreti nak bertapak tinggi, takut terpelecok, ahakss...

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea