Friday, February 3, 2012

Jom Masak

masa minum teh ~*irjune*~ pada 10:47:00 AM
Jalan2 kat Popular kat CS JB, konon2 nak perabihkan baucar buku. Nampak satu buku masakan chef Hanieliza, blogger masakan terkenal tu. Bila dibelek2, menarik juga. Ingatkan buku baru, rupanya dah diulang cetak banyak kali. Huh! nampak sangat aku dah lama tak masuk kedai buku Popular ni. Bila ditimbang tara, harga buku ni kurang daripada nilai baucar tu. Nak amik buku lain untuk bagi cukup nilai baucar, takde pula buku yang berkenan dihati. Last2 sebab sayangkan baucar so beli buku ni bayar guna duit sendiri dulu. Baucar next time boleh guna beli buku lain pula.


Jadinya, jom la beramai2 kita masak dengan merujuk kepada resepi Chef Hanieliza....

2 uncang teh :

SiTyAiZa said...

june.... hg tulis la satu hari 1 resepi dlm blog hg..... sharing i scaring...

~*irjune*~ said...

hahha...tggu la nnt bila aku dah try resepi2 tu aku bleh la tulis dalam blog aku ni

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea