Wednesday, February 1, 2012

I'm Back

masa minum teh ~*irjune*~ pada 1:54:00 PM
Huh! dah lama aku meninggalkan aktiviti merepek di blog aku ni. Kalau la laman blog aku ni adalah sebuah rumah, confirm dah jadi rumah berhantu. |Last aku update pun masa awal tahun ni, itupun gigih juga update sbb nak wish happy new year.

Insya Allah, tahun ni iaitu mulai bulan Februari ni akan aku usahakan juga untuk update blog ni. Ini pun banyak gak idea kat kepala otak ni tapi tau tau aje la kan, bila dah lama tak mengadap blog ni jadi malas plak nak menaip. So, pelan2 aku update maka pelan2 la korang baca ye.

Ok...see you later.....

0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea