Tuesday, April 17, 2012

Calling for Convo

masa minum teh ~*irjune*~ pada 3:03:00 PM
Assalamualaikum

Alhamdulillah.....akhirnya aku berjaya juga untuk menghadiri sesi konvo master aku. Surat rasmi panggilan konvo tak dapat lagi, tapi lepas aku check kat website UTM, nama aku adalah graduan yang diluluskan oleh Senat untuk bergraduasi.



Tapi yang tak bestnye bila diorang mentioned aku ada lagi outstanding fee sampai 14k. Masa tu tetiba semangat nak konvo jatuh menjunam. Ntah mana silapnya kat Bendahari UTM tu sbb yuran belajar aku tu sebenarnya dah aku settlekan before aku gi buat pembetulan report aku.  Sekarang ni aku tengah berusaha nak selesaikan hal yuran tu la. Nasib baik aku simpan semua resit bank masa aku bank in duit bayar yuran tu.

2 uncang teh :

Anonymous said...

tahniah2........
akhirnya segala usaha,dugaan n cabaran membuahkan hasil.
moga urusan yuran tu dapat diselesaikan dgn sebaiknya.all the best to u.sib baik la ada simpan lagi semua resit2 tue.kalau tak haru la nak menjawapnya.

~*irjune*~ said...

tq...Anonymous

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea