Tuesday, June 26, 2012

Gemuk

masa minum teh ~*irjune*~ pada 10:25:00 AM
Assalamualaikum

Semakin berisi kan aku ni. Ini latest picture masa gi Langkawi hujung April lepas. Nampak...muka dan badan bagai di pam-pam. Pembulatan paling ketara adalah muka aku yang semakin bulat. Hiihihihi....nak buat camne.....hidup dah semakin free...dah tak perlu terkejar2 dengan kelas hujung minggu..tak perlu nak stay up untuk siapkan assignment....tak perlu nak pecah kepala otak untuk buat assignment dan study. Hati aku pula dah semakin tenang. Maka kenikmatan inilah yang menjadikan aku semakin rilek dan keje aku time weekend pula adalah makan tidor sambil terguling2 tgk tv. Rilek kan hidup aku skrg.....




0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea