Monday, June 25, 2012

Bubble Gurt di Parit Buntar

masa minum teh ~*irjune*~ pada 2:40:00 PM
Assalamualaikum

Entry baru tapi picture lama. Lama kena peram sebab takde mood nak update blog.

Rindu nak makan aiskrim yogurt kat area Perlis? Jangan harap la melainkan ko mampu tekan minyak ke Jitra. Sebab kat Jitra tu baru je buka cawangan Tutty Fruity. Dan aku pula jenis yang malas nak tekan minyak ke sana.

Alternatif....

Balik kampung aku singgah Parit Buntar. Hebat sekarang...tak macam masa aku study dulu. Guna tagline Astro..."Macam-macam Ada".

Jadinya..alternatif kepada kegilaan aiskrim yogurt ni ialah...Bubble Gurt.


Walaupun takde la sehebat Tutti Fruity...tapi boleh gak hilangkan kempunan. Kat Perlis...ko ade ke?


3 uncang teh :

Anonymous said...

mahal tak?

~*irjune*~ said...

Takde la mahal sangat...standard aje la harganye mcm tutty fruitti tu

fie said...

tutti frutti ada kat depan kampung aku. tapi oleh sebab dia kat depan kampung maka keinginan untuk singggah tu amatlah kurang sekali.

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea