Saturday, May 17, 2014

Scan

masa minum teh ~*irjune*~ pada 12:18:00 PM
Assalamualaikum wbt.

Minggu lepas cukup usia kandungan aku 2 bulan aka 8 minggu. Alhamdulillah. Janji dengan doktor yang pada minggu ke 8 tu baru nak buat scan, so aku pun pergi ke klinik la.

Inilah gambar pertama baby aku. Gambar scan. Nak masuk dalam blog ni pun kena scan juga baru boleh save as .jpeg. Perasaan aku buat pertama kali tengok skrin masa doktor scan tu....Subhanallah inilah kuasa Allah. Nampak jantung baby berdegup dup dap dup dap. Tapi aku takdelah nak emosi sampai nangis keluar air mata ke. Mebi sebab aku pun tak tau sangat macam mana aku nak feeling time tengok skrin mesin scanner tu melainkan terlalu kagum dengan kuasa Allah SWT. 
Baby masih lagi kecil bersaiz lebih kurang 1.7cm dan baru dikenali sebagai fetus. Doktor pun hepi je tengok progress baby aku ni. Sihat katanya. Alhamdulillah.....semoga baby akan terus sihat untuk 7 bulan  10 hari yang berikutnya. Amin.

2 uncang teh :

cik hani said...

Alhamdulillah..

misz sheyla said...

Semoga baby sihat je hendaknya...membesar bagai juara dlm perut mommynya...

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea