Monday, September 23, 2013

Dapur Orang Bujang

masa minum teh ~*irjune*~ pada 1:59:00 PM
Assalamulaikum wbt.

Aku tengah layan sauna kat opis ni. Cuaca panas, aircond pulak rosak. Waktu rehat ada lagi berbaki 10 minit. So update blog la. Bukan nak sembang panjang pun, sekadar upload gambar dapur bujang aku yang simple ni.
Tengok ada hiasan kain buruk kat lantai la pula. Barang tu Alhamdulillah dah lengkap la, tapi nampak kosong je. Ohh...takde gambar utk deko. Patutlah macam bosan aje. Perlu idea untuk deko dapur pula. Help...help...

11 uncang teh :

Fizah said...

cantik dapurnya..:)

hmm perasan rak besi tu..brp rmm ya beli? igt nk sambar satu klu affordable..

~*irjune*~ said...

tq Fizah...
Rak besi tu beli kat Giant. Harga asal RM149 kalau saya tak silap. Kebetulan time beli tu ada discount utk rak tu, so dapat la beli dgn harga RM99.

Hayatie Hashim said...

Sama lah dgn sy..kat depan sinki tu memang nak kena letak kain alas ke..alas kaki ke..pape kain la..sbb budak2 rumah ni selalu cuci2 tgn..basah je..senang kalau nak lap2..dgn kaki je..hehehehe

~*irjune*~ said...

btul tu Hayatie...
Orang bujang mcm saya pun kadang2 jadi basah juga lantai depan sinki tu,inikan pula kalau yang dah ade anak-anak. Salah satu sebagai langkah keselamatan juga.

Tq ye sbb sudi lawat blog saya

Fizah said...

da beli smlm..jumpa kat tesco rm99..kat giant takde sale, rm150 gitu..nti dah susun leh share ;)

~*irjune*~ said...

Oklah tu dapat beli dengan harga yang sama macam saya beli juga. harga tesco ngan giant memang lebih kurang aje la...

Petak Bunga said...

ishk..dapur bujang pun dah cantik sangat...jeles.

~*irjune*~ said...

tq cik Petak Bunga. Dapur simple je

dai nord said...

cantik....bidai tu brp rm?

dai nord said...

cantik bidai tu...brp harganya? sy pn tgh nk deko dapur bujang sy

~*irjune*~ said...

dai nord...sy tak ingat la berapa harga bidai tu sbb sy bayar sekali lansam dengan upah jahit langsir...

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea