Tuesday, November 30, 2010

Saya Jatuh Cinta

masa minum teh ~*irjune*~ pada 2:53:00 PM
Buat blogwalking kat dianarikasari.blogspot.com ...tgk dia baru beli kasut baru ni dari blogshop kat Indonesia yang jual hand made shoe. Sangat cantik dan aku sangat suka.Terus jatuh cinta.


picture is kredit to dianarikasari.blogspot.com

Ada tak online shoe shop kat Malaysia jual kasut pattern macam ni? Aku nak beli sepasang.

3 uncang teh :

kEruL said...

cantikkkkkkk....huuuuuu
beli la kak jun, nak tgk live! hahahaha

~*irjune*~ said...

nak beli camne...indon nye online kedai...tatau macam mana cara nak beli....kalau local kedai senang la bank in kat maybank je

fie said...

nice colour, kalo gaduh dengan orang pon ada kegunaan juga tu, plangkung sekali je guna heel tu terus pengsan.

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea