Thursday, August 30, 2012

Happy Birthday to Me

masa minum teh ~*irjune*~ pada 11:39:00 AM
Assalamualaikum wbt.

(Picture credit to Google)

Semalam umur aku bertambah lagi. Dah jadi 32 tahun. Happy Birthday untuk diri sendiri. Masih dalam mood raya lagi, so takde la nak feeling2 lebih nak sambut birthday tu. Tapi banyak juga la dapat ucapan birthday drpd kawan2 di facebook. Terharu juga kan....ramai gak kawan2 yang sudi nak wish. Aku ucapkan terima kasih kepada mereka semua.

Sambutan???

Aku beli je kek black forest sepotong kat Secrect Recipes, nyalakan lilin putih sebatang...kat depan tv je. Hahahah...feeling2 konon-kononnya la. Tapi lepas tu melahap tak ingat sampai lupa yang aku dah start nak diet balik. Sengal tak?

Hadiah???

Masih tgh fikir untuk beli hadiah untuk diri sendiri. Nak harapkan hadiah drpd org lain...takde pula yg sudi nak bg. So sape lagi yang nak appreciate kita selain diri sendiri kan. Sendiri punya duit, sendiri beli hadiah, sendiri rasa teruja, sendiri la yang pakai. Hahahha......

0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea