Monday, September 14, 2015

Jalan - Jalan Ke Mr. Diy

masa minum teh ~*irjune*~ pada 3:20:00 PM
Assalamualaikum wbt

Cerita lama dah ni. Tapi saja gatal nak update. Pasal apa? Pasal suka tengok aksi Cik Umar dalam troli Mr.Diy ni. Ni kat Mr.Diy Aeon Big Alor Setar.


Ni kisah bulan lepas. Masa ni cik Umar umur 8 bulan. Baru pandai duduk. Dah tak larat nak dukung dia, nampak troli terus dudukkan dia dalam raga tu. Risau gak kalau-kalau dia mengamuk. Tapi ok la pula, lagi-lagi kalau dia ada benda nak belek. Nak bagi hilang boring aje pun.

Sebenarnya aku tak beli apa pun. Pergi Mr.Diy sebab nak beli wallpaper dengan pvc tinted tu. Selain tu ada ler beli buku ABC kat cik Umar. Ish...kalau masuk Mr.Diy ni memang rambang mata ler. Konon tak nak memborong, tapi last-last ade je membeli yang bukan dalam budget. Hehehhe...

Oklah....itu je...bye.

2 uncang teh :

misz sheyla said...

same la ..klau ke Diy tu ade jela membeli..sebab murah2 kan..

~*irjune*~ said...

kan misz sheyla kan....niat nak beli lain jadi terbeli yg lain pula.

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea