Tuesday, May 31, 2016

Dianz Vitamin: PROMOSI SEPANJANG RAMADHAN

masa minum teh ~*irjune*~ pada 3:19:00 PM
Assalamualaikum wbt

Hoi...lama btul tak update blog. Bersarang betul. Bila update terus bagi terkejut tergempar ngan promosi la pula.

Sebenarnya aku baru je start consume dengan Dianz Vitamin (DV) ni. Dah alang-alang aku consume and ada offer utk jadi agen, aku pun try la minta. Barang bagus ape salahnya kita sama-sama share kan.

Sepanjang bulan Ramadhan tahun 2016 DV ni ada promosi tau. Diulang....PROMOSI. So ape yg best dengan promosi ni.

  • Ini adalah kali pertama pihak HQ buka utk promosi DV selepas penjenamaan semula dengan botol warna ungu.
  • Promosi ini hanya untuk sepanjang bulan Ramadhan aje tau.
  • Jika harga biasa DV dijual dgn harga RM45/30 biji (botol kecil). Tapi sepanjang promosi ni DV akan dijual dengan harga RM80/60 biji (botol besar).
  • Penjimatan harga sebanyak RM10.
  • Walaubagaimana pun jika pihak pelanggan membeli 2 biji botol kecil (45 biji + 45 biji), harga adalah berlainan ye. PROMOSI ni hanya melibatkan sebotol botol besar (60 biji).
  • Semua harga ini tidak termasuk kos pos.

So ape lagi..jom cepat-cepat whatsapp 0125606046 utk order. Jangan lambat order tau...nanti pos laju jem pula. 

0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea