Wednesday, February 17, 2010

Blue is mine!

masa minum teh ~*irjune*~ pada 8:32:00 PM
Huh! at last I have some idea tu update this cute blog (hehhehhe...perasan btul). My last blog was 6 days before today and 2 days before CNY holiday. Supposely today is a 1st day working day after CNY, but I manage to proceed my holiday until this weekend. Being a part time student is a tough job to do beside my current job.So, I need a rest to recover back my brain. hahhahahha (alamak...emo la plak).

Have you notice any diffrence to my blog? Yes...I have change my background with the basic blue in color. I love blue...but sometime with a lot of blue in my life will make me blurr....So, it need to inject some other colors to chear up this blue. Same goes to me. I'm the person who are always feel bored with what I have done in my life.  Because of that reason...I think I should change my blog background and hopefully it can give me more idea tu update my blog.

Note: This is not a complete change yet. Need more time to manage this new look.

6 uncang teh :

BioG said...

Slm ziarah

Biru

Mengungkapkan kesetiaan. Seseorang yang mudah memberikan perhatian kepada orang lain dan mahir berkomunikasi. Cenderung mengubah diri sendiri jika terdapat sesuatu yang tidak kena dengan dirinya. Seorang yang sensitif dan mempunyai naluri yang sangat kuat. dia dapat merasakan jika sesuatu akan terjadi.

Kebaikan mempunyai aura berwarna biru mereka mampu merasakan dan mengetahui apa yang difikirkan orang lain. Mereka ini juga mempunyai ramai kawan kerana mereka mudah disenangi oleh orang lain.

Keburukan mempunyai aura berwarna biru adalah mereka terlalu dramatis apabila ia berkaitan dengan soal cinta dan pandai memanipulasikan orang lain.

ada ke ciri2 d atas tu?

~*irjune*~ said...

Salam BioG,
thanks sbb sudi nak ziarah blog sy yg tak seberapa ni.

Yup...secara keseluruhan ciri2 yg dinyatakan tu berkaitan dengan diri sy tetapi takde la 100% betul. Mungkin saya terlalu dramatis berkaitan soal cinta tapi sy bukan jenis yang suka memanipulasikan org lain untuk kejayaan cinta saya.

whooz said...

alaa dah tak de cawan/sudu apa semua :P

~*irjune*~ said...

ye huzz...dah takde teko ngan sudu dah pun. hehheh...tukar background je tapi masih lagi konsep yg sama...santai minum teh. hehhehehhe

a.h.f.i.e. said...

beb!! rasa cam biru sgt ahh. can u try to tone down a bit?

~*irjune*~ said...

yeke? aku igt nak bg dia sama tone ngan kaler biru gambar background tu. that y aku letak biru muda pekat sikit.

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea