Tuesday, February 23, 2010

Sila angkat tangan jika anda calon yang sesuai

masa minum teh ~*irjune*~ pada 12:21:00 AM
Petang tadi sebelum maghrib aku sempat la sembang kejap dengan auntie Shanty jiran depan umah aku ni. Almaklum la dengan kesibukan aku dan cuaca panas sejak kebelakangan ni telah membataskan aktiviti lepak aku bersama-sama makcik2 jiran depan umah aku ni.

Borak punya borak auntie ni tanya birth of date aku and aku pun bg tau la kan. Ye la mana nak tau auntie sekeluarga nak celebrate birthday aku ke...nak bg adiah ke...gembira juga rasanya. Rupanya dia kira birthday aku base on numerical punya ciri. Huhuhuhu...kiranya lepas birthday aku di kira dia kata aku ni tergolong dalam kelompok org no 2 (sorry..aku tak igt ciri2 org no 2 tapi korang leh google aje kat internet ni). Aku pun setuju la sbb aku pernah gak mengira guna kaedah ni. Dan apa yang best bila auntie tu cakap...,"org no 2 ni kene cari org yang no 5 atau 7 baru relationship tu berpanjangan." So, aku dah dapat satu hint pasal jodoh aku.........

Kepada calon2 yang terdiri daripada kelompok no 5 dan 7...sila hubungi saya untuk sesi temuduga. hahahhahhahahah....

Nota_jari: semua ni adalah ramalan sahaja...tidak boleh percaya 100% tetapi boleh dijadikan rujukan untuk diri sendiri sahaja. TQ




4 uncang teh :

whooz said...

macam mana nak kira nih?

~*irjune*~ said...

aku pun tak igt la huzz....nnt aku tanya auntie depan umah aku tu.

zuesaran said...

nak kata tak pecaya tu tak jugak..pecaya pon tak..tp aku kena yg betoi...laki aku no.4..dan kalo ikut birthdate aku..soul partner aku yg no.4..maybe kebetulan kot...hahahahaha

~*irjune*~ said...

hehehhe...suratan atau kebetulan?

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea