Friday, April 29, 2011

I Am In Love

masa minum teh ~*irjune*~ pada 12:40:00 PM
Akhirnya...dapat gak rembat perfume baru Lancome Tresor In Love. Botol sangat cantik siap ade bow tie lagi. Beli set coffret 50ml dapat shower gel 50ml, losyen 50ml dgn mascara hypnose....Suka sangat. Perfume ni ade 2 not..mula2 tu bau kuat sbb ade gabungan bau nectarine ngan cedar wood. Tapi lepas tu akan jadi soft dengan bau floral dr bunga rose ngan jasmine. Sangat mewah...


Hehehhe.....Thanks kat Che Jimah sbb sudi menapak gi Sogo utk belikan dulu kat aku. Dia pun beli juga tapi dia beli botol besar yg 70ml punya. 

Nota_jari: lepas ni nak aim perfume ape plak ek?

1 uncang teh :

Azi said...

errr...correction...75ml lah yg besar tuh..dan aku dapat brush lancome sekali...huahuahua...sgt best la pakai blusher brushnya walaupun blusher tu harga 23hinggit ja...

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea