Monday, August 1, 2011

Senda Isnin

masa minum teh ~*irjune*~ pada 9:53:00 AM
Jemputlah tengok gambar kat bawah ni.....hehehe...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kalau dah sah2 macam ni punya susunan, confirm takde yang berkenan nak buat bini kan. Tengoklah bersepah ya amat . Patutlah aku ni asik kena rejectttttttttttttttttttttt je.

Tapi.....kalau gambar yang ni pula....
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Hehehhe...Alhamdulillah...dah sempat kemas semua yang patut. Kain kotor yang berlonggok pun dah siap cuci. So...agak2 boleh tak jadi calon isteri solehah.....Hahahahah.....(dalam hati berkata....jangan harap la) ...

Moral of the story:
Sekali kesilapan ko buat akan sentiasa dikenang walaupun ko dah menyesal dan bertaubat. Macam cth gambar pertama tu, sesapa yang tgk gambar first tu confirm akan kata...." mak oiii..pemalasnya anak dara ni". Tapi adakah statement pemalas tu akan hilang kalau dia tgkgambar kedua? Secara logiknya...TAK sbb otaknya dah di setkan dengan gambar pertama so walau ade perubahan positif pun gambar pertama tu tetap akan jadi dominan. Macam tu la manusia...perkara pertama yang dilihat, didengar dan dicakap adalah lebih dominan dari perkara kedua.

0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea