Tuesday, December 1, 2009

Ninja Assassin

masa minum teh ~*irjune*~ pada 11:05:00 PM

dah lama nak story pasal movie ni tapi tak berkesempatan sehinggalah pd mlm ni baru la aku sempat nak mengarut skit. almaklum la masa tu keje tak abis siap lagi..lepas tu plak blog aku ni tak lawa lagi..so perasaan nak mengarut tu kurang la skit. skrg blog aku dah cantik
(perasan sendiri je) ----> sila abaikan ye!
jadi ade la idea nak mengarut ni.

korang dah tgk ke citer ni....laa...citer yg berkaitan ngan tajuk entri ni la. sape2 yg belum tgk tu aku syorkan gi la tgk. mmg beshhhhh!!!!!!! tak sia2 aku bayo 10 hinggit utk tiket dan 7 hinggit utk tol jambatan tu (kredit to adik aku sbb belanja tiket ngan tol jambatan). kepuasan mmg jelas ketara.


aku tgk citer ni ari sabtu lepas. org lain gi beraya haji aku ngan adik2 aku gi beraya tgk wayang. yg best tu kami berjaya menyusup masuk adik bongsu aku yg baru je umo 14 tahun utk tgk citer ni. maklum la udah nama pun ada 'assassin' konpem ada aksi 18SG. nak tggal kat luar karang adik aku tu muka monyok ngan muncung sedepa. ape2 pun dia kena igt budi baik kakak2 dan abgnye ini.


mula2 start citer cuak gak aku....aik apsal teruk sgt lawan2 dia ni...siap badan hancur berkecai. aku mmg suspen btul. bila masuk citer yg btul baru la ada aksi2 yg menyeronokkan. part yg paling aku suka part lawan..perghhhhh!!!! mantop siot kareografer lawan tu. mmg enjoy. selain part lawan2 tu of course la part ada RAIN. mmg JATUH CHENTA btul aku ngan RAIN untuk kali yg keberapa ntah. (1st time jatuh chenta masa Rain berlakon dalam drama box office Full House). Macho beb!

Kalau tanya aku mmg ak pu ji giler babas la ngan citer ni. pada aku citer2 yg lain tu boleh kiv je atau tak tgk terus la. Kalau kene bg bintang utk citer ni....4.5 bintang utk citer ni dan beribu-ribu bintang plak utk RAIN.



2 uncang teh :

rara said...

hoyt..!!
aku yg support duit tol n duit tiket lorh...

~*irjune*~ said...

yela ye la....aku mention kendian.

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea