Tuesday, August 10, 2010

Mari Menjahit Manik

masa minum teh ~*irjune*~ pada 5:03:00 PM
Dah lama dah baju ni siap dijahit manik, tapi baru sekarang sempat nak upload untuk tontonan kawan-kawan yang berminat. Nampak aje simple kan, tapi nak siapkan jahitan manik ni memang sampai muntah hijau juga la. Tapi memandangkan untuk pemakaian sendiri, so lambat atau cepat bukanlah masalah pun. Janji ada kepuasan dalam diri aku.

Jom layan 3 keping gambar jahitan manik untuk sesi keras tangan aku ni.

alamak...blur la pula..

ok..nice..dah terang

zoom untuk tengok bunga.

OOO...yee..maaf ye aku tak amik untuk apa-apa tempahan sebab kekangan masa dan situasi aku yang sedang belajar ni. Kita cuci mata dah la ek.



11 uncang teh :

whooz said...

sweetnyeeee :)

~*irjune*~ said...

hehehhe...tq huzz...

shida said...

jun..cantiknya.. rajin gak anak dara ni...
aku pun tgh siapkan bunga mcm ni gak.. tp dah berbulan2 blum siap... nanti siap aku masukkan ye..

zuesaran said...

wah..rajinya dia...patutla dpt stoberi luv dr buah hati..hehehehehe..semoga terus berbahagia ngan buah hati ye....

~*irjune*~ said...

pah: aku pun nak siapkan jahit bunga ni dekat 2 bulan lebih. jahit bila time ade mood je.

zue: takde kaitan pun dengan buah hati....jahit sendiri-sendiri la

SiTyAiZa said...

wei jun... segaknya krastangan yg hg siapkan... mmg cantik giler lah... aku nak kena blajaq dari hang la lps nih...

~*irjune*~ said...

Sity: TQ...Sila la datang belajar...hehehhe....aku no hal kalau bab nak ajar ni...

Madam Lilly said...

ni bleh ajaq aku plak ni

~*irjune*~ said...

lilly..kelas online boleh tak? hahahhahahha....

noha said...

hi ijun...
nak tiru design tu bole..?

~*irjune*~ said...

hi noha...
tiru la...saya tu pun dapat idea lepas tgk hasil kerja org lain di intrenet ni.

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea