Thursday, August 12, 2010

Libresse....Absorbtion Is Nothing Without Fit

masa minum teh ~*irjune*~ pada 10:27:00 AM
Mula-mula tu nak bagi tau aku dah dapat dah sampel Libresse. Sekejap je aku isi form minta sampel ni, dalam masa 2 minggu dah dapat. Sebelum tu aku dah pernah cuba pakai pad ni, dan ternyata selesa. Pantyliner dia pun ok. Kuasa serapan dia memang cepat. So, korang akan rasa kering je dan sangat selesa. Kalau nak try minta, boleh la ke http://livelibresse.com.my/untuk sample request (selagi stok masih ada).





0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea