Tuesday, June 28, 2011

Hostel Yang Macam Hotel

masa minum teh ~*irjune*~ pada 10:30:00 PM
Aku ni sebenarnya tengah berkurus. Kursus pasal akademik la. Korang tau la, staf gomen ni kalau gi kursus ke seminar ke bengkel ke mesti akan buat kat hotel yang boleh provide makan 6 kali sehari. Tapi kali ni kursus ni dibuat di kampus latihan milik Jabatan Pengajian Tinggi. Kalau dah kampus latihan tu, first imaginasi korang pasal penginapan sure akan pikir bilik hostel yang simple yang kalau paling hebat pun kena sharing bilik untuk 2 orangkan. Tapi korang silap...kerana bilik hostel kat kampus latihan ni sangat sangat sangat sangat sangat (berapa kali sangat la)...hebattttttttttt.....Dah macam bilik hotel Seri Malaysia yang tahap 4 bintang tu. Complete...lengkap....siap dengan peti sejuk kecil, tv panasonic veira 29 inci (tapi takde astro la), set tea pun ade.....siap ade org yang kemas bilik time gi kurus lagi. Tak percaya...jom layan gambar yang aku sempat snap dalam bilik ni.

sudut awal2 lepas masuk bilik....siap ade sofa lagi.
macam nak usung je sofa ni....tapi konfem kancil aku tak muat.

tetiba rasa nak beli katil besar untuk diri sendiri la plak.

meja dengan kerusi pun selesa

siab baik tv cuma saiz 29 inci je...siap ade ice box lagi...

sinki kat bilik air....nak tunjuk muka aku je sebenarnya

shower je yg ade bukan bath tab tapi kira best la juga kan sbb towel pun diorang provide macam kat hotel.

5 uncang teh :

Madam Lilly said...

KALAU MACAM TU PUNYA BILIK MMG CLASS , TERBAIKKKKK PUNYA, AKU PUN MAU KURSUS LAMA2 ,

whooz said...

boleh sewa utk public ke?

jijah montel said...

hmmm... kalau cikgu cikgi.. memang tak merasalah kursus mewah mcm ni.. kalau kursus kat tempat yg ada ekon pun dah cukup bertuah :(

jijah montel said...

hmmm... kalau cikgu cikgi.. memang tak merasalah kursus mewah mcm ni.. kalau kursus kat tempat yg ada ekon pun dah cukup bertuah :(

~*irjune*~ said...

Lilly...terasa tak nak balik lepas habis kursus sbb bilik yg best dan sesi kursus yang sangat enjoy

Huzz....ntah la huzz..tempat kursus ni milik Akedemi Kepimpinan Pengajian Tinggi (AKEPT). Kursus yang aku gi ni pun anjuran akept so tatau la public bleh sewa ke tak.

Jijah...ini nasib je kursus ni anjuran AKEPT...kursus luar...kalau kursus dalaman anjuran tempat keje aku ni buat kat dewan kuliah je...lagi tak best.

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea