Wednesday, August 6, 2014

Rezeki Raya: Kempen CPUV Masuk Lagi

masa minum teh ~*irjune*~ pada 12:06:00 PM
Assalamualaikum wbt.

Termuntah ke baca tajuk entry ni. Ish janganlah cam gitu...rilek rilek sudah ler.

Alhamdulillah...raya kali ni rezeki aku murah. Kempen CPUV masuk lagi. Last dapat kempun ni masa awal bulan 5 yang lepas. Itupun tak lama. Sekejap je. Ini hujung bulan Julai dan awal bulan Ogos baru masuk kempen yang lain. Harap-harap kempen kali ni bertahan lama la dalam blog aku tu.
Silap aku juga sebab malas sangat nak update blog. Kan iklan jarang nak masuk. Insya Allah lepas ni nak aktif balik untuk update blog. Sekarang ni dah rasa ok skit berbanding masa 1st trimester dulu. Harap-harap semangat ini tidak akan pudar.

Usaha! Usaha! Usaha!

0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea