Thursday, October 28, 2010

Growing UP

masa minum teh ~*irjune*~ pada 11:23:00 AM
Perhatian..ini adalah entri bergambar jadinya mungkin akan mengambil masa yang lama untuk entri ini loading keluar. Sila bersabar ye.

Satu masa dulu, exactly since 3 bulan lepas inilah budak - budak kenit yang aku ngan osmet aku bela....:





Sekarang, selepas 3 bulan.....:







Dah besar rupanya kucing2 kenit ni. Dah jadi anak teruna dah pun. Tapi nakalnya...mak aiiii...mmg riuh dengan suara aku ngan osmet dok membebel kat diorang je.

Koko yang kembang macho (evolusi pembesaran koko):










Kopi yang jambu (evolusi pembesaran kopi):











Gambar last ni dengan tetiba je koko dan kopi jadi alien.



0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea