Saturday, November 10, 2012

Kenangan Dahulu

masa minum teh ~*irjune*~ pada 8:01:00 AM

Assalamualaikum wbt


Dahulu, inilah keadaannya bila time makan. Berebut dan penuh serumah. Sekarang ni cuma tinggal separuh je kucing-kucing tu sebab half of the cats dah mati before and after raya. Tragis betul kematian mereka.

Rindu betul dengan suasana ketika kucing banyak. Sekarang cuma tggal kucing-kucing tua je.

Send from my Windows Phone

2 uncang teh :

Lynn Damya said...

Salam, hahah sy ye2 je klik label hello kitty, konon2 nak tgk hello kitty lah, tp rupa2nya lebih comel dpd hello kitty lah ! haha comel kucingnya...sy pon suka ckp kucing sy sengal..haha :p

~*irjune*~ said...

hahah..tq Lynn Damya...
skrg ni kucing2 tu semua banyak dah yang mati. Skrg ni dah ada generasi kucing baru pula...

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea