Wednesday, March 24, 2010

A new background and it's philosophy

masa minum teh ~*irjune*~ pada 8:52:00 PM
Tukar lagi...baru je tukar...hari ni tukar lagi.  Apa yang tukar2 ni?

Ni semua pasal background blog la. Entri tak banyak mana, glamer pun setakat lelong tepi jalan tak laku...tapi asyik tukar background. Ape...igt bila dah tukar ni boleh glamer ke?

Ye! aku baru je tukar background blog kepada warna purple. Masih lagi konsep minum teh tapi kali ni aku pilih theme background gambar 3 org wanita sedang lepak dan minum bersama. Signifikasi gambar ni boleh aku katakan mewakili aku dan kawan2 yg sedang melepak bersama.

Comel ke? (perasan kejap ye)...terima kasih pada kawan aku Cik Puan Rafe sbb sudi jadi tukang komen masa aku nak tukar background blog aku ni. 

Kenapa aku tukar? Sebab..seiring dengan peningkatan usia, pemilihan konsep baru ni merupakan terjemahan personaliti aku juga sebenarnya. Still interest to cartoon and something yang cute miut gitu tapi kali ni I try to avoid something yang nampak terlalu childish. Sekarang ni..biar comel tapi still elegan.

Ok...readers (ada ke?), please keep reading my blog as it is one of my philosophy of life.


2 uncang teh :

Azimah said...

cik june,
tukar background tukar sekali kaler text tu..orang tak nampak la.

~*irjune*~ said...

text tu tak leh nak tukar sbb pakage. tapi rasanya background text tu putih...tak nampak tu sbb che jimah tak pakai spek mahal kot. ekkekeke

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea