Sunday, January 9, 2011

KPI 2011

masa minum teh ~*irjune*~ pada 2:08:00 PM
Tahun baru dah 9 hari....tapi rasanya tak terlewat untuk aku mensetkan KPI pada tahun ni. KPI tu...bukan AZAM tahun baru. Tapi same je kan...kan...kan....kan....

Jom list down KPI aku untuk 2011 (kalau nak baca la):
  • main KPI....nak habis Master-ji. Ini mainKPI..kene dan mesti dan wajib (Insya Allah) achieve. Tak boleh main2 dah...serius-serius...dah tak larat nak travel dah...penat btul.
  • second main KPI.....turunkan berat badan. Ohhhhh!!! ini memang wajib wajib wajib dan wajib. Mandatori untuk diri sendiri...target sampai hujung tahun dapat kurang 5kg pun jadilah. Tak selesa la bila dah cecah 63kg ni. Rasa kembang pula...bila dalam gambar (eceh..macam artis la pulak)...nampak kembang je...muka pun dah tembam (teringat brother kafe masa matrik USM dulu suka panggil aku adik tembun sbb muka aku tembam time tu...tanaakkkkkkk).
  • kurangkan pembelian kasut untuk tahun 2011. Tapi nak set berapa ek...10 pasang untuk sepanjang tahun 2011 ok tak? Tapi semalam baru je beli 2 pasang kasut kat kedai kasut Red Modani.
  • Upgrade personaliti. Macam mana tu???? Ye la umo pun dah di alam 30an....kene la jadikan personaliti macam usia 30an. Bab ni icon idola aku of course akak Ziana Zain....
  • Nak khatam bacaam Al-Quran sepanjang 2011 ni. Orang lain boleh khatam dalam masa sebulan tapi aku amik masa sampai setahun. Takpe la kan....ini usaha aku kearah kebaikan. Insya Allah dan berusaha.
  • Last KPI aku....untuk ehem....ehem....minta-minta ade perkembangan positif antara aku dengan si dia. Insya Allah.
Nota_jari: sempena 2011 signature pun stail baru.

2 uncang teh :

kEruL said...

suke point last skali....=) aminnnnnnnnnnnn semoga segala2 berjalan lancar.

~*irjune*~ said...

kerul...point last tu yg paling less priority dia...tu pasal letak kat bawah.....ape2 tq ek dan kak juna akan usaha dan doa byk2 utk point last tu...amin

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea