Tuesday, October 30, 2012

Congratulation Jimah

masa minum teh ~*irjune*~ pada 1:39:00 PM
Assalamualaikum wbt

Entry ni aku buat spesial utk adik aku si Jimjim. Sebab aku nak ucap congratulation kat dia and husband dia (adik ipar aku la) sebab bakal menimang 1st baby dalam tempoh 6 bulan lagi. Dan dalam tempoh 6 bulan lagi aku akan dapat anak buah baru. Anak sedara lelaki ke atau perempuan ke aku tak kisah janji sihat walafiat. Dalam otak ni dah plan macam2 modul ajaran utk bakal anak buah aku tu. Hahaha....


Nota_jari: Mana yang ok...Ummi Jun atau Mak Ijun. Hahaha

0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea