Friday, February 14, 2014

Solemnization: The Moments From Miss To Mrs

masa minum teh ~*irjune*~ pada 11:45:00 AM
Assalamualaikum wbt.

Biarkan gambar yang berbicara
Penyerahan wakil wali kepada tok kadi

tok kadi 

En.Syg

Bodyguard aku

Aksi Darrien bila tengok hb aku

muka aje tenang, dalam hati siapa yang tau kan.

Kat belakang, pengantin tergedik bergambar.

Keras je posing

Nak control tapi tak boleh

Ijab dan Qabul

Sah Sah Sah

Alhamdulillah

Doa selepas nikah

Amin

Lafaz Taklik

Mas kahwin dan hadiah daripada En.Syg

Sesi bergambar di rumah

Me

Posing Gedik (konon la)

Keras je cara berposing aku ni.

Aksi kaku kayu aku (geli pula nak tengok). Hahahaha

Pemberian mas kahwin

Seutas rantai tangan, request by me

Sesi batal air sembahyang

Time ni En. Syg tengah berusaha nak pasangkan rantai tangan.

Salam untuk kali yang pertama

Aku tengah tahan gelak time ni

Ini pun control gelak

Ciuman kasih dari En. Syg...auuwww.....

Posing

Posing

Posing

Tamat

8 uncang teh :

Rafeah Sapari said...

haa..ok aje mekap tu. tak ada la tebal as u said. kat gambar cantik aje.

Sha Nikitasakura said...

Salam kenal..sy follwer yg ke 90.. :)
Cantiknya awk..tahniah..

nayfatimah rasyid said...

cantiknyer pengantin baru ;)
so sweet jew color green tue ... '-'

cik hani said...

Irjune,

Comel bajunya..
lawa nya..

Berseri-seri gitu pengantin dengan bunga tangan yang comel tu.

lesungpipit said...

tahniah!!!
moge kekal ke jannah

NuRuL said...

irjune..tahniah2. epalnya tema baju pengantin...kenyang plak tgk..hehehe...

Fizah said...

TAHNIAHHHHH....=)))

~*irjune*~ said...

Rafeah Sapari....mebi real nye mmg nampak tebal tapi bila dlm gambar mekap nampak ok je...

Sha Nikitasakura...tq ye n tq sbb sudi singgah kat blog saya ni...

nayfatimah rasyid...tq :D

cik hani...baju kurung moden je...ni kan kain yg saya buat entry dulu...

lesungpipit....tq amin..

Nurul...tq...hahahaha....plan hijau lain tapi last2 sangkut kat hijau epal plak....nyum nyum nyum

Fizah....tq tq tq

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea