Friday, February 28, 2014

Gila Selfie

masa minum teh ~*irjune*~ pada 4:49:00 PM
Assalamualaikum wbt
 
Ada sesiapa yang suka selfie macam ni dan update kat fb? Baik ngaku cepat. Hahahaha

 
Sumber: Whatsapp group opis

4 uncang teh :

cik hani said...

mengaku.. saya takde nak selfie bagai..
Sebab? phone kecik, tangan pendek, bila selfie gambar sekerat sekerat.hehe

~*irjune*~ said...

hahahah.....sy pula tak pandai selfie sebab nanti nampak sangat hidung sy beso...kih kih kih

Aty_Fared said...

aty tak ley nak ber selfie sangat.. satu hal ngan anak kecik ni..kalau selfie mesti nak kene berdua ngan dia.. bukan selfie dah tu nama die..ngehngehngeh... lagi satu hal.. nanti asben kutuk...tu paling menyampah..ppffttt....;p

~*irjune*~ said...

hahah....betul tu Aty....sy pun tak pndai nak berselfie bagai...kalau plan nak amik gambar mesti senget...kalau tak pun nampak hidung beso...hehehhe...last2 ambil gambar orang lain sudey...

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea