Sunday, February 6, 2011

Jay Chou... You Are Awesome

masa minum teh ~*irjune*~ pada 10:47:00 PM
Tak boleh nak lupa...asik terbayang-bayang aje. Sebelum ni pernah tengok dia berlakon byk citer dah...Kung Fu Dunk...Initial D...dan byk lagi la...tapi reaksi aku takde la lepas aku tengok dia dalam citer The Green Hornet. Tu la Jay Chou...pelakon  kelahiran Taiwan yang juga penyanyi popular di sana. Kiranya...superstar juga la dia ni..lagu dia pun hebat dan popular....sama macam Rain.


Tadi siang gi tgk wayang citer The Green Hornet. 3D lagi...(melayang 34 hinggit duit tiket 3D tu). Walaupun Jay Chou cuma jadi 2nd lead actor tapi....fuhhhh...karisma dia memang nampak. Smart giler...hensem...hah..ntah ape lagi yg aku nak puji ntah. Rasanya...compared ngan Seth Rogen (dah kurus rupanya dia), rasanya watak Jay Chou lagi menonjol. Citer pun menarik...best...maklum la genre comedy action. Ape lagi, takde control2 dalam panggung pun aku gelak mengekek...lawan gelak ngan brother kat seat belakang.


Lepas ni, confirm Jay Chou tu masuk list secrect admire aku la...hahahha...mula2 Johnny Depp, lepas tu Nicolas Cage...lepas ni Jay Chou pulak. Tak boleh blah betul la...aku bukan fokus sgt kat citer tu...lebih fokus kat Jay Chow je...hihihihi.....

segaknye...

smart smart smart


2 uncang teh :

fatin nadwa said...

haha
mmg ensem sgt2
erm kak ijun nk tny cmne nk tarok LINK nk tarok blog tuhhh ajar ,,,

~*irjune*~ said...

tak boleh buat lagi ke? senang aje la...atin gi kat design yg kita bleh edit layout tu...pastu cari add a gadget, then pilih blog list...haa..kat situ la kita leh letak link tu. atin copy je add blog yg atin nak buat link tu..pastu klik kat add to list...atin paste/ taip je add blog yg atin nak buat link...senang je

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea