Monday, January 13, 2014

Lunch Box Pink

masa minum teh ~*irjune*~ pada 3:46:00 PM
Assalamualaikum wbt.

Lama tak update entry mengarutkan. Hahaha....Maklumlah...dah nak dekat-dekat tarikh penting tu...keje pun semakin banyak pula jadinya. Kat opis siapkan keje opis...kat rumah pula gigih dok menjahit bunga riben. BUNGA RIBEN?...Haaa...bab tu nanti aku cerita lain ok.

Ni nak cerita pasal lunch box kaler pink yang aku dapat dari Honda. Cantik tak? Hahahah...shocking pink gitew....aww....Dapat sebab pergi service kereta je. Sebelum ni dapat juga macam-macam barang lain seperti payung (aku dapat 2 kali, tapi satu aku simpan, satu lagi bagi kat En.Syg.). Lepas tu pernah dapat mug (2 kali juga dapat), dapat neck pillow utk driver (ni dapat satu je), lepas tu eco-bag untuk shopping tu (lenjan sampai putus), dan ada juga dapat cekolat juga dalam kotak kecik. 
Lunch box ni 2 tingkat. Boleh untuk buat simpan makanan panas. Bila dapat lunch box ni aku pun termenung kejap la memikirkan apa yang aku nak buat dengan lunch box ni. Sebabnya aku bukan jenis bawa bekal ke pejabat. Nak bagi kat mak pun dah takde adik-adik yang sekolah. Aku agak last-last lunch box ni aku guna untuk bekal kat En.Syg aje la. Mesti dia suka ni. Tapi sanggup ke dia nak bawa bekal kaler pink ke 'pejabat' dia tu nanti. Hahahaha...

Nota_jari: Teringat masa service kereta Perodua dulu cuma pernah dapat sekali je hadiah lepas service iaitu lampu suluh. 

2 uncang teh :

DHHassan said...

lama tak dengar lagu ni...

~*irjune*~ said...

tq DHHassan sebab sudi jengah blog saya.

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea