Wednesday, January 15, 2014

Pearl HB From Iefayangghazali Handbouquet

masa minum teh ~*irjune*~ pada 2:58:00 PM
Assalamualaikum wbt.

Ingat tak aku pernah stori yang selain riben HB yang aku beli dulu (baca sini), aku ada gak meng'order' pearl hb juga. Hahahah....dalam dok diy semua benda konon-konon nak berjimat cermat tu, tapi duit habis gak sebab asik beli benda yang merapu merepek dan meraban. Alaaa....sekali seumur hidup nak merasa....ape salahnya kan. Bukan niat nak membazir ok...tapi dah teringin sangat. Ceh....alasan tak kukuh langsung.

Pearl HB ni aku beli daripada iefayangghazali Handbouquet. Aku jumpa melalui FB. Ala...search aje..konpem berlambak boleh jumpa kat FB tu. Berurusan dengan ifa (owner iefayangghazali Handbouquet) memang senang. Mula-mula tu aku tanya sebab nak tau details, lepas dah konpem bank in deposit untuk confirm tempahan, lepas tu decide warna manik dan tunggu ajelah sampai ifa ni ctct bagitau pasal hb kita tu. Senangkan. Tapi kena tanya la juga sama ada tempahan dah penuh atau tidak. Kalau dah penuh, terpaksalah tempah kat orang lain pula.

Picture credit to iefayangghazali hanbouquet fb

Inilah pearl hb yang aku tempah tu. Copy paste picture dari FB  iefayangghazali Handbouquet je. Maklumlah hb ni tengah on the way nak sampai Perlis. Ni hb yang aku akan pegang masa majlis di rumah En.Syg nanti. 

So...ada sesape b2b di luar sana yang tengah pening nak tempah pearl hb, bolehlah tempah dengan iefayangghazali Handbouquet. Nak tempah dengan aku pun boleh juga tapi aku buat hb daripada kain felt dengan riben aje la. Kalau manik ni, aku tak berapa nak pandai lagi. So daripada korang nak tempah dengan aku, better korang pergi tempah dengan orang yang pakar kan. Aku tukang promote boleh la.

6 uncang teh :

Shafiee Aiman said...

santek ),")

~*irjune*~ said...

tq bagi pihak iefayangghazali...

Shafiee Aiman said...

tensi btoii tyme kawen xde pon terdedah ngn benda2 santek cmni!!!!!!!!!

~*irjune*~ said...

Hahaha....skrg kan trend diy...tapi diy yg org lain buat tapi kita bayar untuk beli...

nayfatimah rasyid said...

selamat menjadi bakal penggantin baru ;)

~*irjune*~ said...

tq nayfatimah rasyid...:D

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea