Wednesday, July 24, 2013

Aksi Daring Darrien Rahman bin Mohd Harzizzi

masa minum teh ~*irjune*~ pada 11:49:00 AM
Assalamualaikum wbt.

Jom kita tengok aksi anak buah-buahan aku yang no 2 ni. Anak adik aku si Jimah. Mama dengan dedi dia asik update kat facebook je, Wak Ijun pula cilok gambar pastu update kat blog. Hihihii....Nanti bila Darrien dah besar boleh la nak tunjuk kat dia sambil berkata," Ni la gambar Darrien masa baby umur 1, 2 dan 3 bulan. Bam bam sebab dah ambik budget kecantikan mama Darrien". Menurut adik aku berat Darrien ni pada hari ketika blog ni ditulis adalah 7.8 kg. Almost 8 kg tu. Bagi baby yang baru nak masuk umur 3 bulan, doktor memang risau kalau-kalau dia obes. Tapi pada aku takde pula nampak macam dia obes, tapi kepala dia memang berat la. Otak besar...bagus...nanti boleh simpan ilmu banyak-banyak.

fresh from oven

Darrien dan mama

Darrien dalam pangkuan mak tok serawak

Darrien dah ada 'jerawat' (ruam susu)

Darrien umur sebulan (betul ke Jimah)

Jerawat Darrien makin teruk la mama

Darrien tidur dalam kain bedung hadiah mak usu Nia

Darrien buat muka serius

Apa tengok-tengok Darrien...nak kena penumbuk ke?

opocot...Darrien terkejut la dedi

Darrien lena dalam pangkuan mbah Perak

Darrien nak sembang dengan mama

Umur Darrien dah 2 bulan la mama

Darrien pakai baju hadiah Wak Zita ni

Darrien tengah tidur ni

Darrien dah ada baju raya dah

Darrien tak sabar nak lawan boxing ngan Wak Ijun

Terbaik daripada Darrien

Darrien dah pandai senyum 

Mama...Darrien nak tidur. Lagi 2 hari umur Darrien dah nak masuk 3 bulan.

2 uncang teh :

Azi said...

Wak Jun ni...mintak royalti...
Betul la..date pic tu 27 May 2013.

~*irjune*~ said...

Wak Ijun promo je sbb tadi blog wak ijun ramai yg datang...hahaha

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea