Tuesday, July 2, 2013

Teaser 1: Kitchen Cabinet

masa minum teh ~*irjune*~ pada 5:12:00 PM
Assalamualaikum wbt.

Ini kali aku nak sembang pasal kitchen cabinet (kc) pula. Jeles ok tengok orang lain post entri pasal kc diorang, so aku pun nak join sekali juga la cerita pasal kc ni. Tapi untuk entri kali ni hanya teaser aje la. nak entry yang lengkap kena tunggu la dulu sebab kc aku tengah dalam pembinaan

Nama pun teaser, so tak perlu la sembang banyak-banyak. Tungguuuuuuuuuuuuu

0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea