Thursday, August 15, 2013

Jom Shopping Di DSYR.com

masa minum teh ~*irjune*~ pada 4:29:00 PM
Assalamualaikum wbt.

Klik klik klik..

Aku terklik la satu homepage online shop ni iaitu DSYR.com. Biasalah bila lagi sejam nak balik tu, otak dah jem (malas sebenarnya) nak buat keje, so cari keje baru la....menjengah online shop.



Kalau ikut penerangan kat laman fb diorang ni, DSYR ni menjual barang-barang yang unik dan kreatif dari serata dunia. Well...memang fun and creative pun. Contohnya macam flash drive kat bawah ni yang macam kartun Batman. Comel kan. 

Pic credit to DSYR.com.

Tapi selain jual flash drive ni, DSYR ni ade juga jual barangan berkaitan home decor, fashion, art, gadgets dan bermacam-macam lagi pada harga yang ekslusif jika anda menjadi ahli mereka. 

Jadi, jomlah beramai-ramai mendaftar menjadi ahli DSYR.com untuk mendapatkan barang-barang comel dan keratif pada harga yang ekslusif. Penghantarannya juga adalah percuma untuk setiap pembelian RM150 keatas.

Aku pun macam dah berkenan dengan flsh drive ni sebab comel sangat. So nak kena tengok wallet dulu cukup ke tak duit raya yang aku collect untuk beli flash drive Batman.

Nota_jari: Aku tak shopping lagi pun kat sini tapi saje je nak bagi info kat korang semua. Hehehehe

0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea