Wednesday, August 21, 2013

Ikea Family Member

masa minum teh ~*irjune*~ pada 9:04:00 AM
Assalamualaikum wbt.

Akhirnya sampai juga member kad Ikea kat rumah aku. Orang lain dah lama jadi family member Ikea, aku ni pula dah beriban-riban habiskan duit kat Ikea baru terhegeh-hegeh sign up untuk jadi ahli. Tapi takpe lah kan, lepas ni banyak lagi yang aku boleh beli kat Ikea tu. Macam-macam ade untuk rumah aku tu nanti. Tinggal nak prepare duit riban-riban untuk belanja aje...

0 uncang teh :

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea