Wednesday, December 4, 2013

Bunga Kain Felt

masa minum teh ~*irjune*~ pada 7:30:00 AM
Assalamualaikum wbt

Dah dekat-dekat tarikh nak ubah status ni banyak benda pula yang aku nak try cuba buat. En.Syg pun geleng kepala je tengok secara tiba-tiba tunang yang disayangi menjadi tersangat kreatif. Sayang sangat ke dia kat aku? Ahaksss......abaikan ajelah aku perasan syok sendiri je. Hahahahah

Kali ni aku try buat craft daripada kain felt. Percubaan pertama adalah membuat bunga. Ala..bunga biasa-biasa je...bukan yang luar biasa pun. Aku buat ni ikut tutorial dari sini. Yang lain-lain tu aku search kat youtube aje pun.

Inilah bunga kain felt yang aku buat tu. Konon-konon nak buat hb nikah sendiri la. Konon aje la. Ape pun tunggu ajelah macam mana rupe hb aku tu nanti. 

4 uncang teh :

UMIE SUE said...

seriussssssss comeyyy

~*irjune*~ said...

hahaha....warna semua striking giler...tq umie sue

cik hani said...

comel..menjadi..best kan kreatif untuk wedding kite sendiri

~*irjune*~ said...

ini belum betul2 jadi lagi ni cik hani...bila digabung utk jadi HB terus bulat besar macam bola....

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea