Sunday, December 29, 2013

Wedding Dress

masa minum teh ~*irjune*~ pada 4:01:00 PM
Assalamualaikum wbt.

Owner butik kahwin baru je tagged gambar dress ni kat aku dalam FB. Belum pergi tengok live lagi. Kebetulan ada kat kampung sebab kes jaga mak aku kat hospital untuk kali kedua ni. Alhamdulillah semalam mak dah discharge. So nanti on the way nak balik Perlis boleh singgah untuk tengok.
Full dress tunggu hari kejadian la ek. Hahahaha.....

Send from my Windows Phone

6 uncang teh :

Tulipomania said...

kat kedai mana ni? saya dok kedah. tgh survey2 baju pengantin jugak. huhu

~*irjune*~ said...

Tulipomania...butik ni kat Bagan Serai,Perak.

Tulipomania said...

thanks dear. jauh la jugak..
takpa nk survey dekat2 dulu. hehe

~*irjune*~ said...

Cik Tulipomania, nanti kalau dh jumpa butik yg berkenan boleh je mnta diorang buat baju pengantin yg baru ikut saiz dan design kesukaan cik tulipomania. Selamat survey...

NAS said...

Gigih buat recap.moga tahun ini lebih meriah . Lagi2 dah nak berdua!

~*irjune*~ said...

Nas..buat recap untuk kenang-kenangan di kemudian hari.

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea