Thursday, January 21, 2010

YES, I'm Shoeholic

masa minum teh ~*irjune*~ pada 3:08:00 AM
Annoying tak kalau aku gatal letak entri ni kat blog aku? Mesti ada yang rasa aku ni annoying la kan sbb macam nak show off je kasut aku ni. Tapi, memandangkan ini blog aku sendiri, jadi rasanya aku boleh la letak apa yang aku suka as long as tak mengganggu ketenteraman awam dan tak menjejaskan kesihatan si pembacanya.

Macam entri yang pasal jam tu, entri ni diwujudkan adalah khas untuk memenuhi permintaan Puan Zue dan untuk kepada sesiapa yang sudi nak menjengah blog ni. Kepada yang rasa2nya tak sanggup nak menjengah, anda tidak dihalang untuk tidak meneruskan bacaan anda di entri ini.




Ini ler sebahagian daripada kasut aku. Kebanyakkan kasut aku ada yang dah rosak dan ada yang dah aku bagi kat sepupu aku. Pemurah tak aku ni? Hehheheheh

AMARAN: Kasut ini bukan untuk dijual!



nota_jari: maaflah Puan Zue, gambar ni kecil skit sbb kalau letak file besar makan space banyak.

20 uncang teh :

nsazwa said...

salam...
suka tgk koleksi kasut org lain..coz i pun punya minat yg sama..kalau bab kasut ni xde kompromi...asal terpandang je terus jatuh hati lantas beli...hahaha...

~*irjune*~ said...

wslm....
yeke nsazwa...
lepas ni boleh la kita bergosip pasal kasut. hehheheh

zuesaran said...

june...aku suka tgk kasut2 hang ni..aku ni jenis pakai kasut sampai jahanam..so..memang tak buat collection la..hihihii

~*irjune*~ said...

aku kena sampuk ngan imelda marcos yg sangat2 gila kasut.

shida said...

jue...mcm2 kaler kasut hg ada no... tak sangka aku hg minat kumpul kasut..
aku tak dak koleksi la... aku pakai kasut...sampai putus, baru beli baru.. hahaha

~*irjune*~ said...

hahhah....aku bukan setakat minat je Pah...aku dah gila..ketagih ngan kasut ni. Bukan ketagih nak makan...tapi ketagih nak beli kasut n pakai kasut baru. hahahhaha

nsazwa said...

alamak hai..kasut high heel vincci kita sama la..yg pic bwh sekali..kaler kelabu..hihihi...malu...

~*irjune*~ said...

nsazwa....
hahha..yeke...takpe..nak buat camne...
outlet vincci kat Malaysia ni berlambak. takpe....nnt kita plan jgn pakai kasut yg sama pada masa yang sama dan tempat yang sama...
hhehehhehehee

shida said...

weh... dah gila rupanya... kalau tak mau dan tak muat almari.. nanti sedekah kat aku.. hehehhe

~*irjune*~ said...

hahhahah....ada yg berkenan ke cikpah?
kalau hg saiz 8 dengan best mesti ada yg aku nak bg kat hg kalau hg muat. tapi aku rasa kaki hg saiz 6 atau 7 kot. hahahahha

cik jijah said...

sahhh!! hantu kasut ko ni... by the way aku kasut kureng babe.. sama macam zue.. aku jenis pakai kasut smpi lebam.. tapi handbag kalu... tak ble tahannnnn..

~*irjune*~ said...

cik jijah...aku masih lagi bernyawa tau...tak sampai tahap jadi hantu kasut lagi. amatlah menakutkan kalau dah jadi hantu kasut.hahhahah....
cik jijah...aku nye handbag jenis2 pelakon korea nye...yg jenis beso2 ngan funky2 tu aku suka la. lagi plak kat padang beso ni kan byk jenis handbag siam yg murah. hehhehehhe...........

shida said...

wei...
salah tekaan hg..
kasut aku muat saiz 4 ngn 5 je kalau keadaan normal...
tp tengah peknen ni... saiz 6

~*irjune*~ said...

aduh...tersangat la kecik saiz kaki hg tu. susah nak dapat. saiz standard saiz 5/6. kalau camtu aku tak dapat nak nolong.

shida said...

nak wat gena... kaki chomel.. hahaha

~*irjune*~ said...

bukan kaki comey...kaki saiz jarang nak ada....hahhaha

whooz said...

mak aiiii..aku mmg dikelilingi oleh kawan2 yg suka beli kasut..kdg tgk syok jugak, nak keluar pi mana2, buka stor, pilih2 kasut..aku pun style pakai sampai lunyai, jadinye tak versetile lah..heheheheh..

yg aku selalu beli, 1 utk ofis, 1 snickers utk bawa keta, 1 sport, 1 sandal, 1 selipar jepun Jusco rm2.90.. pakaila sampai lunyai :D

zuesaran said...

cik jijah.kita sama.pakai sampai lunyai..aku tak suka beli hand bag, kasut atau apa2 brg pompuan..aku suka beli toys sahaja....hihihi yg untung anak aku la..

zuesaran said...

cik jijah.kita sama.pakai sampai lunyai..aku tak suka beli hand bag, kasut atau apa2 brg pompuan..aku suka beli toys sahaja....hihihi yg untung anak aku la..

ahfie said...

beb, aku mcm kenal je kasut kaler kunin yg kt row bwh skali..ekeke..

 

When Ijun Write Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea